"Otkako sam prošle godine kupio kajak na napuhavanje, nema te uvale u koju nisam zavirio i, doduše, najčešće neuspješno – probao loviti ribu. Ali zato su mi barem ramena više seksi", kaže Ribafish, koji se, priznaje, mic po mic zaljubio u kajakarenje.

"A onda sam shvatio da postoji nešto još jače za nas veslače amatere zaljubljene u more i Jadran – kajakarenje prelijepim šibenskim arhipelagom! To je to, idemo na viši nivo!" rekao je Ribafish, koji je ovo nezaboravno iskustvo pronašao na Mastercardovoj platformi priceless.com.

Želite li mu se pridružiti u ovoj veslačkoj avanturi kroz tirkizno more i imate Mastercard karticu, registrirajte se na platformi priceless.com i prijateljima pričajte o ovom iskustvu još godinama.

Kajakarenje šibenskim arhipelagom Kajakarenje šibenskim arhipelagom (Foto: PR)

A što vas očekuje u ovom iskustvu?

Uz pratnju iskusnog vodiča provest ćete tri dana posjećujući otoke oko Šibenika, posebno Krapanj i Prvić, te steći uvid u proces berbe spužvi u muzeju spužvarstva, upoznati se s tradicijom crvenog koralja i obići Memorijalni centar Faust Vrančić. U lokalnim restoranima okusit ćete tradicionalna jela te se odmoriti dvije noći u prekrasno obnovljenoj povijesnoj kamenoj kući na otoku Zlarinu s pogledom na luku.

Ovo je samo jedno od mnogih iskustava koja se mogu pronaći na Mastercardovoj platformi priceless.com, a od ove godine osim iskustava na platformi možete pronaći i različite ponude koje korisnicima Mastercard kartica omogućavaju popuste i pogodnosti.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom Mastercard po najvišim profesionalnim standardima.

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju