Zagrebarium je novi razgled našeg najvećeg grada iz radionice Secret Zagreb Walks. Na turi vas očekuje fantastična strana Zagreba, neki od najpoznatijih zagrebačkih motiva. I neki od skrivenih dragulja, kostimirani turistički vodič, sjećanja na ubrzan rast Zagreba krajem 19. i početkom 20. stoljeća, priče o nevjerojatnim umovima, neobjašnjivim događajima, Nikola Tesla u Zagrebu i drugi znanstvenici i izumitelji u Hrvatskoj, tradicijski obrti i industrijska baština, duga i ispunjavajuća šetnja te jedna kratka i nezaboravna vožnja!Deluxe verzija dodatno uključuje predivne interijere i zbirke, okus lokalnih brendova s tradicijom duljom od stoljeća, kao i posebnu mapu gradu, rad jednog od najboljih hrvatskih ilustratora.

Sljedeći slobodan termin je u nedjelju 20.07.2014. u 10.00 sati. Polazak je ispred parne lokomotive na Trgu kralja Tomislava. Cijena razgleda je 50 kn, a ukoliko se malo kostimirate i ukrasite modnim dodatkom iz prošlosti (stari šešir, damski suncobran, bakin ručni sat, starinska haljina ili frak...), cijena je promotivnih 35 kn. Djeca do 7 godina starosti plaćaju simboličnu cijenu od 1 kn.Za privatne razglede na hrvatskom, prošireno izdanje razgleda i sva pitanja, kontaktirajte info@zagrebarium.com.

Upoznajte Zagreb da biste ga više voljeli, kao i svaki pravi patriot širom svijeta svoj glavni grad. Vidimo se u kostimu!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju