Ovi vodiči pokazat će vam grad onakav kakav jest, približiti navike lokalnog stanovništva i olakšati boravak u Zagrebu. Na toj turi po gradu domaćini vas neće zamarati povijesnim činjenicama, premda će vam uvijek ispričati poneku zanimljivost o kulturnim spomenicima, nego će vam pokazati na koji način najbolje upoznati Zagreb.

Domaća spika
Vaši domaćini su posebni mladi ljudi, uključeni u društveni i javni život grada i zaista poznaju svoj grad. Oni će vam preporučiti koja biste mjesta trebali obići, gdje otići na objed, koji koncert poslušati ili kakav suvenir kupiti. Odvest će vas i u neki kafić ili na terasu gdje se u slobodno vrijeme uz šalicu kave Zagrepčani druže s prijateljima ili će vam, pak, pomoći u kupovini autohtonih hrvatskih proizvoda i odabiru robe u specijaliziranim trgovinama. Od svojih domaćina čut ćete štošta što biste trebali znati o Zagrebu, informirat će vas o svim zanimljivostima i događanjima te preporučiti obilazak određenih lokacija kako biste zaista doživjeli duh grada.


Na Trgu pod Vurom
Ture za obilazak grada pod nazivom “Kod sata” počinju uvijek na istom mjestu – na Trgu bana Josipa Jelačića ispod sata, gdje se nalaze Zagrepčani kada dogovaraju susret s prijateljima ili poznanicima, a tradicionalno se sastaju i mnogi ljubavni parovi. Odatle ćete i vi u društvu domaćina krenuti u obilazak grada. Na svakoj turi, koje traju dva i pol sata, bit će najviše četiri osobe, a obilasci se mogu organizirati i individualno.


Više informacija o novoj usluzi naći ćete na internetskoj stranici Zagreb with me, gdje možete i kupiti turu.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju