"Pimp My Pump projekt & Pivnica Medvedgrad vraćaju natrag park svome kvartu", bilo je ime ove jednodnevne akcije, koja je imala za cilj osvježiti kvart te ga učiniti ugodnijim mjestom svakodnevnog života. I u tome su i uspjeli. Od ranog jutra su se susjedi javljali i pitali kako mogu pomoći. "Cijeli dan smo proveli u parku i zadovoljni smo s rezultatom koji ne bi bio moguć da nismo imali potporu susjeda, čak nam je u jednom trenutku susjeda donijela štrukle od višanja, svi su pozitivno reagirali na ovaj event i to nam je drago.", rekao je PR Pivnice i pivovare Medvedgrad, gospodin Luka Jureško.

Svi su se odlično zabavili uz DJ-a te odličnu pivu i roštilj iz pivnice po popularnim cijenama, a one koji su se pridružili uređenju, a bilo ih je puno - pivnica Medvedgrad počastila je roštiljem.

"Želimo svima zahvaliti još jednom na potpori te smo sigurni da ovo nije zadnja suradnja između Pimp My Pumpa i Pivnice i pivovare Medvedgrad koja se pokazala kao pun pogodak - vratili smo stari sjaj jednom od najljepših parkova na Trešnjevci, i to je super osjećaj!", završio je gospodin Jureško, a stotinjak mladih ljudi je dugo u noć uživalo u preuređenom parku novoga ruha.

Nadamo se da će se trend nastaviti, parkovi uređivati, a gradske vlasti opametiti, i ne trošiti na fontane, nego na ljude, svaka čast Medvedgradu i Pimp My Pumpu!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju