Ako ste oduvijek priželjkivali provesti godišnji u dvorcu, a nemate ništa protiv prekrasne Girone, skupite ekipu i zaputite se prema Llaésu. Ondje će vas dočekati srednjovjekovna građevina koja izaziva strahopoštovanje, okružena divnom prirodom parka prirode Milany.

Drvene grede, kameni zidovi i raskošni svijećnjaci, dugački stolovi i karakteristični detalji čine scenografiju zbog koje je lako pomisliti da smo ušli u vremenski stroj te se zaustavili u vrijeme vitezova i krinolina. Sudeći prema komentarima gostiju na Bookingu, kao i ukupnoj ocjeni, Castell de Llaés vrijedi posjetiti.

Nezaboravni pogled na zvijezde ili zelenilo koji puca s dvorca, srdačnost domaćina i čistoća prostorija velik su plus, baš kao i to što vas u blizini čekaju brojni gradići i mjesta za istraživanje.

Vrući tuš i vatrica s kamina fino griju za vrijeme zimskih noći, a debeli kameni zidovi ljeti nude osvježenje.

Dvorac prima 16 gostiju kojima je na raspolaganju 11 kreveta (6 običnih i 5 bračnih), kao i 4 kupaonice raspoređene na 300 četvornih metara. Za sedam noćenja 16 osoba plaća oko 20.700 kuna, što je oko 185 kuna po osobi za noćenje. Na stranici pogledajte i druge kombinacije smještaja, ovisno o broju noćenja i osoba.

Površine malo veće od nogometnog igrališta: Kako izgleda život na najgušće naseljenom otoku na svijetu? Santa Cruz del Islote - 2 Santa Cruz del Islote - 4 Santa Cruz del Islote - 6 +4 Santa Cruz del Islote - 5

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju