Dva sata autom od Zagreba i isto toliko od Splita, u Gospiću, tek petstotinjak metara od njegova središta, nalazi se Adrenalinski park Likos u kojem ćete vjerojatno provesti jedan od najboljih dana u životu.

Park se nalazi u prirodi i kroz njega protječe rijeka za koju možda dosad niste ni čuli – Novčica, a specijaliziran je za organizaciju vrhunske zabave za grupe: proslave rođendana, momačke i djevojačke zabave, team buildinge i školske izlete.

Pa, ako ste htjeli odvesti ekipu na adrenalinski izlet ili biste voljeli dočekati kolege iz računovodstva naoružani puškom za paintball negdje u gustišu na desnog obali Novčice, ovdje će vam se ostvariti sve želje.

Uz brojne aktivnosti poput paintballa za djecu i odrasle, stolnog nogometa, ziplinea, jahanja, kayakinga i penjanja po umjetnoj stijeni, sigurno vam neće biti dosadno. Stručno osoblje pomoći će vam pri svim aktivnostima, a zahtjevnost programa ovisit će, naravno, o sastavu i fizičkim mogućnostima vaše grupe.

U Adernalinskom parku Likos na raspolaganju vam je sve ono što bi vam moglo dobro doći za druženje – terase, ležaljke za odmor, kuhinja, roštilj… A ako vam se ne da gubiti vrijeme na pripremu hrane, s parkom se može dogovoriti i organizirani catering.

Na svježem zraku i u prekrasnoj ličkoj prirodi, uz uzbudljive izazove s kojima ćete se možda susresti i prvi put, vrijeme će vam proletjeti, a možda i otkrijete da ste talent za, recimo, jahanje mehaničkog bika.

Možete se dogovoriti i za klasično jahanje konja, a od ostalih aktivnosti na raspolaganju su vam kajakarenje rijekom Likom i zabava na Mega SUP-ovima na koje stane čak sedam osoba.

Za ljubitelje visina tu su umjetna stijena visoka 12 metara i zip line dug 200 metara. Ako se trebate ispucati, uživat ćete u paintballu ili SplatMasteru - dječjem paintballu, a zaigrate li ljudski stolni nogomet s ekipom sigurno ćete se i dobro nasmijati.

Ako nikada niste osvojili plišanu igračku na sajmu, ovdje imate priliku vježbati gađanje lukom i strijelom, bacanje sjekira i rušenje malih meta air soft puškom.

Vrlo vjerojatno nećete stići isprobati ni pola od toga što se nudi, ali nama već druženje u prirodi i natjecanja u nesvakidašnjim vještinama - zvuče kao jako dobar plan za vikend.

Ribički raj u srcu Lonjskog polja koji nudi kanu-safari, bicikliranje, šetnje savršenom prirodom... Etno selo Stara Lonja - 21 Etno selo Stara Lonja - 20 Etno selo Stara Lonja - 19 +17 Etno selo Stara Lonja - 18

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju