Korijene Crabbie’s Original Alcoholic Ginger Beera možemo pronaći na početku devetnaestog stoljeća, kada je izvjesni John Crabbie pokazao pionirski duh, eksperimentiravši s egzotičnim biljem, začinima i naravno - đumbirom.


Crabbie's Original, koji se poslužuje na ledu s kriškom limuna ili limete, pažljivo je proizveden po originalnom receptu starom 200 godina. Đumbiru uvezenom s dalekog istoka dodaju se četiri tajna sastojka što rezultira osvježavajućim ginger beer napitkom s pikantnim i svježim okusom đumbira. Osim Crabbie's Originala, na hrvatsko tržište stigao je i Crabbie's Raspberry Alchoholic Ginger Beer, s manje okusa đumbira i više okusa svježih malina.

Tajne đumbira: http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/hrana/zdrava-prehrana/otkuda-uopce-taj-neki-djumbir---328738.html

Lansiranje Crabbie's Ginger Beer, održano je na partyu u zagrebačkom klubu Katran, uz bogat program koji su vodili Iva Šulentić i Mario Petreković, i odličan glazbeni nastup benda Vindon Havin.

Ogulite đumbir kako se spada: http://punkufer.dnevnik.hr/clanak/hrana/zdrava-prehrana/kako-savrseno-i-najpreciznije-oguliti-djumbir---329381.html


Crabbie's Ginger Beer možete piti u ugostiteljskim objektima Buzz Bar, Katran, Mojo, Teatar Bar i Alcatraz, a kao prvi alkoholni ginger beer na hrvatskom tržištu, sigurno će vrlo brzo naći svoju publiku. I zato, drage djevojke, kad vaš dečko kaže da ide s prijateljima na pivo, prikrpajte mu se riječima:
"Idem s tobom."
"Ali dušo, pa ti ne piješ pivo!"
"Da, ali pijem đumbirovo pivo!"

Vrijeme je za Crabbie's!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju