Dobili ste na lotu? Naslijedili bogatstvo od rođaka iz Australije? Ili ste pak jednostavno, bezobrazno bogati? U tom slučaju razmislite o ovom aranžmanu, koji stoji gotovo milijun kuna!

Kompanija Four Seasons poprilično je popularna među svjetskim bogatunima otkad se pojavila na tržištu prije 4 godine. Njihovi aranžmani se sastoje u tome da vas ukrcaju u luksuzni Boeing, osiguraju skupe hotele i dobru zabavu te vas vode po svijetu.

Tako su nedavno objavili i novi program, nazvan World of Adventures. Odnosi se na 2019. godinu, a unatoč visokoj cijeni, prvi paket putovanja planuo je prilično brzo.

Program putovanja je najbolje opisati kao čisti luksuz. U ovoj turi koja će trajati 24 dana u jesen sljedeće godine, sretnici će obići osam zemalja na ukupno četiri kontinenta. Iz Seattlea će poletjeti za nekadašnju japansku prijestolnicu Kyoto, a put zatim nastaviti prema Baliju, Sejšelima, Ruandi, Marakešu, Bogoti te otočju Galapagos. Na kraju će putovanje završiti u Miamiju.

Ovo zadovoljstvo stoji ravno 143,500 dolara i to je cijena po osobi ukoliko putujete u paru. Ako se odlučite na solo putovanje, potrebno je nadoplatiti još 14,300 zelembaća.
Iako se neke destinacije i ne čine toliko posebnima, letovi su i više nego „vau“. Leti se privatnim avionom koji ima 52 mjesta i sav mogući luksuz, pa ako želite u njemu prileći, u san ćete utonuti prekriveni kašmirskom dekom sanjajući na jastuku od guščjeg perja.

Što više zaključiti nego, kako je lijepo biti bogat.