U suradnji s Centrom za kulturu prehrane poklanjamo vam jedno mjesto na radionici talijanske kuhinje - Putoko svijeta s Gianfrancom Crepaldijem.

Sve što trebate napraviti je u komentarima ispod Facebook eventa koji smo podijelili ozančiti, odnosno tagirati vašeg Facebook prijatelja kojem bi željeli pokloniti mjesto na radionici i objasniti zašto bi baš ta osoba trebala dobiti ovu nagradu.

Radionica Put oko svijeta - talijanska kuhinja održati će se 17. studenog, a dobitnika ćemo kontaktirati dan ranije. U odabiru dobitnika birati ćemo najmaštovitiji komentar ili onaj koji nas osvoji na prvu.

Centar za kulturu prehrane nalazi se u Zagrebu u ulici Vladimira Nazora 18, a u ugodnom ambijentu možete naučiti razne tehnike i tajne kuhanja uz vrhunske stručnjake. Raspored ostalih radionica možete pogledati ovdje.

Put Italije i njenih gastronomskih delicija vodi nas Gianfranco Crepaldi, vlasnik trgovine talijanskim delicijama i talijan glavom i bradom! Ideja mu je bila približiti talijansku hranu i delicije hrvatskoj publici i to po pristupačnoj cijeni. Nakon dućana u Puli i Vodnjanu, Gianfranco okuse Italije donosi u Zagreb otvaranjem trgovine Sapori na Dolcu.

Što ćete pronaći kod njih: vrhunsku rižu, niz talijanskih sireva, mortadelu i različite suhomesnate proizvode, kavu koju melju na licu mjesta, tjesteninu, masline... U fokusu nabave mali proizvođači provjerenog podrijetla koji rade kvalitetne proizvode. Posjetite Sapori na dolcu, rado će vam odgovoriti na sva pitanja uz degustacije delicija i ispričati kakav slasan recept!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju