Kako biste skratili vrijeme koje provodite u guljenju kore krumpira, preporučamo  jednostavni trik. Narežite krumpir po cijeloj dužini, ali tako da samo zarežete  koru, ubacite ga u lonac ključale vode i ostavite nekoliko sekundi u njoj.

Poslije toga krumpir ubacite na nekoliko sekundi u hladnu vodu. Kad ga izvadite iz vode, rukama lagano skinite koru koja će sama padati s njega. Ne vjerujete? Pogledajte u videu!

U trendu Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Apartman Sto ljudi... Najgori gosti na koje se tuže domaći iznajmljivači: "Dva tjedna nisu izlazili iz apartmana, ne znam što su radili"

No, to nije sve! Rusi to rade još brže, i naravno - luđe... Pogledajte ovo čišćenje!