Ako ste oduvijek sanjali o izletu na Island, a ova je zemlja možda bila izvan vašeg financijskog dohvata, prava je prilika da otputujete na taj otok, a da se za novac ne morate brinuti.

Off to Iceland, islandska agencija specijalizirana za dnevne izlete, organizira nagradnu igru kako bi proslavila lansiranje svoje internetske stranice. Nagradit će dvoje ljudi putovanjem na Island na tjedan dana tijekom studenog.

U putovanje je uključen direktan let Icelandairom iz bilo koje destinacije u Europi ili sjevernoj Americi, najam auta na tjedan dana (oni plaćaju najam, dobitnik plaća osiguranje), odjeća za vanjske aktivnosti, besplatan dnevni izlet iz njihove redovne ponude, promatranje polarne svjetlosti iz džipa, 2 ulaznice za glazbeni festival Iceland Airwaves i večeru u poznatom restoranu u Reykjaviku.

Sve što trebate jest podijeliti stranicu Off To Iceland na svom Facebooku te lajkati njihovu. Za sudjelovanje morate imati više od 21 godinu i to je zapravo jedini uvjet, uz povremeno objavljivanje fotografija s putovanja s hashtagom #offtoiceland.

Pobjednika objavljuju 1. rujna na svojoj stranici na Facebooku.

Inače, Off To Iceland u svojoj ponudi imaju kupanje u toplicama na planinama Islanda, izlete helikopterom, "hvatanje" polarne svjetlosti, kupanje i snorklanje u Silfri, istraživanje ledenjaka, rafting, promatranje kitova i drugo.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju