U sklopu kampanje "Zagrizi Gavrilović, doživi emociju" inspirirane novim animiranim hit filmom The Emoji Movie Gavrilović organizira nagradnu igru koja će trajati od ponedjeljka, 3. srpnja pa sve do četvrtka, 3. kolovoza.

Kako biste sudjelovali u nagradnoj igri, potražite pakiranje Gavrilovićevih proizvoda; pašteta, hrenovki, posebnih kobasica, šunki u ovitku i pilećih ekstra kobasica s kojih se vesele smajlići na policama u većim trgovačkim lancima diljem Hrvatske. 

Potrebno je kupiti bilo kojih pet Gavrilovićevih proizvoda s emotikonom na pakiranju i sačuvati račun. Ključnu riječ GAVRILOVIC, broj računa i osobne podatke pošaljite SMS-om na broj 60023. Svakog tjedna bit će izvučeno devet dobitnika.

U velikoj nagradnoj igri Gavrilovićevih 5 za Emoji svijet kupci Gavrilovićevih proizvoda na kojima se nalaze emotikoni u navedenom vremenskom razdoblju mogu osvojiti po pet mobilnih uređaja Sony Xperia XA1, PlayStation igara 4PRo i FIFA 2017, Hoverboarda, bežičnih slušalica Sony ZX220BT te 25 poklon-paketa Gavrilovića.

Imena najsretnijih kupaca Gavrilovića objavit će se na internetskoj stranici www.gavrilovic.hr najkasnije osam dana od dana izvlačenja. S početkom nagradne igre bit će objavljena i pravila nagradne igre na internetskoj stranici Mesne industrije Gavrilović.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju