Tema: #island

Zebra koja lebdi u zraku usporava promet malog ribarskog grada

31.10.2017
Zebra

U bliskoj budućnosti očekuje se i zebra koja će fluorescentno svijetliti u mraku kako bi bila vidljiva i noću...

Ovdje bi se Superman osjećao kao kod kuće: Ledena špilja koju je zabranjeno posjetiti ljeti

30.8.2017
Ledena špilja na Islandu - 5

Ledene špilje privremene su strukture koje se pojavljuju na rubovima ledenjaka, ali su vrlo nestabilne i lako se urušavaju.

10 destinacija koje su rijetkima prvi izbor, ali su doživjele turistički boom ove godine

16.8.2017
Izrael

Plaže ispunjene palmama, revolucionarna povijest zemlje i zelena unutrašnjost glavni su razlozi zašto je u Nikaragvi broj turista ove godine skočio za 28,4 posto. Ipak, iako su postotci visoki, ova država može bolje, jer unatoč rastu ove godine posjetit će je tek 2 milijuna ljudi iz drugih zemalja.

Gdje je najjeftiniji, a gdje najskuplji Airbnb u Europi?

14.8.2017
Reykjavik - 1

U Hrvatskoj su cijene također dosta povoljne, tako da se Lijepa Naša našla u donjoj polovici cjenovnog ranga. Prosječna cijena kod nas iznosi 49 eura, pa su tako kod naših susjeda, cijene više i u Sloveniji (63 eura) ali i Crnoj Gori (54 eura).

Put na kraj svijeta: Valentinina avantura u Zemlji Vatre i Leda

25.7.2017
Valentina na Islandu - 24

Sudeći po viđenome, i sama počinjem vjerovati u vilenjake i neke više sile koje Zemlja skriva u svojim neukroćenim divljinama. A sigurno ću se vratiti jer, kao što je rekao Edward Abbey, divljina nije luksuz, već nužnost duha...

Besplatan avion, odjeća, hrana... Osvojite tjedan na Islandu

26.7.2017
Island

U putovanje je uključen direktan let Icelandairom iz bilo koje destinacije u Europi ili sjevernoj Americi.

Pukotina između dva kontinenta koja privlači ronioce iz cijelog svijeta

24.7.2017
Silfra

Vidljivost je u vodi na Silfri preko 100 metara, što je rijetko, ako ne i jedinstveno na cijelom planetu. Voda je ovdje hladna, 2 do 4 stupnja Celzijevih tijekom čitave godine.

Znate li što je to gromovski kruh? Proizvod bez korice koji se "peče" u zemlji

19.7.2017
Rúgbrauð

Ovakav kruh nema koricu, poprilično je taman i gust, a i slađi od kruha na kojeg smo navikli. I rok trajanja mu je duži od uobičajenog kruha.

punkufer.hr koristi kolačiće za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Postavke kolačića mogu se kontrolirati i konfigurirati u vašem web pregledniku. Više o kolačićima možete pročitati ovdje. Nastavkom pregleda web stranice punkufer.hr slažete se s korištenjem kolačića. Za nastavak pregleda i korištenja web stranice punkufer.hr kliknite na gumb "Slažem se". Slažem se