Plitvice Holiday Resort idealno su mjesto za bijeg od svega što vam stvara nelagodu u životu. Bilo da se radi o stresu, problemima ili vam je jednostavno dosta svega i želite se odmoriti.

Ako ste ovog ljeta već bili na moru, a željeli bi se još malo odmoriti, razmislite o pauzi u srcu netaknute prirode. Okruženi šumom, jezerom i najvažnije – mirom. Sve ovo čeka vas upravo u Plitvice Holiday Resortu.

Priroda je ovdje zaista čarobna. Resort se smjestio tik uz Nacionalni park Plitvička jezera. Ako krećete iz Zagreba ili Zadra, do tamo ćete stići za samo sat i pol vožnje, a do nacionalnog parka udaljeni ste svega 8 kilometara.

Vozite li se iz Zagreba, s autoceste A1 izađite na izlazu broj 3. u Karlovcu i tada nastavljate 80 kilometara po državnoj cesti D1. Krećete li iz Zadra, s autoceste izlazite na izlazu 13 Gornja Ploča i nastavljate državnom cestom D1 do resorta. U oba slučaja vozite se svega sat i pol što se zaista isplati.

Kad ste tamo, naravno da ćete iskoristiti priliku i posjetiti Nacionalni park Plitvička jezera, no prava bi šteta bila da ne istražite i ostale bisere koji se nalaze u neposrednoj blizini. Tako za izlet možete odabrati i Nacionalni park Sjeverni Velebit, Nacionalni park Paklenicu, Nacionalni park Kornate, Baraćeve špilje, kanjon rijeke Korane, Čorkovu uvalu ili pak utočište medvjeda u Kuterevu.

Volite li pak kulturnu baštinu, obavezno se zaputite prema Rastokama i saznajte zanimljive priče o vilama u vodeničarskom naselju, vratite se nakratko u povijest u Starom gradu Drežniku ili pak osjetite Memorijalni centar „Nikola Tesla“.

No, ako ste jedni od onih koji se ne miču s mjesta kad su na odmoru, Plitvice Holiday Resort imaju rješenje i za vas. Unutar resorta dostupan vam je i bazen, a najbolja je ideja zaputiti se bezbrižno i izgubiti se u prirodnim ljepotama koje sam resort okružuju.

Ovdje ćete doživjeti više od odmora i više od prirode. Smješteni ćete biti u mobilnim kućicama koje imaju vlastitu terasu, a za odmor su vam dostupne dvije spavaće sobe. U kućicama može spavati do 5 osoba, a na raspolaganju su vam i dvije kupaonice.

Ne brinite ni o hrani jer ćete zaista guštati u pravoj lokalnoj gastronomskoj ponudi Restorana Plitvice Holiday Resort. Lička gastronomska ponuda nikad nije bila ukusnija, a na vama je da birate između dvije ponude za smještaj. Prva se nalazi ovdje, a druga ovdje. Ne čekajte i rezervirajte svoj bijeg u prirodu koji vam je toliko potreban.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju