Kad biste kao turist trebali posjetiti samo jedno mjesto u Hrvatskoj, izbor bi vjerojatno pao na Plitvička jezera. Ovo je jedan od najljepših nacionalnih parkova u Europi, a u njemu vas čekaju najljepša prirodna blaga nesvakidašnje ljepote.

Šesnaest kaskadnih jezera spaja se i stvara mjesto tako jedinstveno i prekrasno da gotovo izgleda kao raj na Zemlji. Ova jezera su poznata po svojim kaskadama i tekućem biodinamičkom procesu stvaranja sedre, koji se događa samo u specifičnim ekološkim i hidrološkim uvjetima.

Uz drvene staze niz je malih slapova koji vas vode do Velikog slapa, najvećeg slapa na Plitvicama. Plitvice se dijele na gornja i donja jezera. Dok donja jezera tu i tamo imaju male mrlje velikog broja slapova, gornja jezera se sastoje od golemog pojasa jezera koji se spuštaju u zemlju čuda. U svakom slučaju, ovo mjesto ne bi smjeli zaobići.

Poželite li provesti svoj odmor u netaknutoj prirodi Plitvičkih jezera, svakako se zaputite do portala Crno Jaje koji donosi 2 dana uz 1 noćenje u dvokrevetnoj sobi 16 Lakes Hotela, butelju vina na večeri, bogati doručak, korištenje saune, + korištenje jacuzzija, a dolazite li električnim automobilom, na raspolaganju vam je i punjenje električnog automobila.

Za vas je tu i korištenje vanjskog bazena, bicikala te fitness rooma, a svim gostima dostupan je besplatan wi-fi te parking, sve za 2 osobe i već 949 kune! Istražite ponudu ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju