Bosna je jedna od najraznolikijih država, a do nje možemo posegnuti za svega nekoliko sati lagane vožnje iz bilo kojeg kraja Hrvatske krenuli. Zbog svog bogatog krajolika, Bosna nudi brojne prirodne atrakcije. Bosna je mjesto gdje se Istok susreće sa Zapadom.

Poželite li ove zime na skijanje, no niste sigurni kamo potegnuti, Bosna nudi super prilike za vas. Naime, planina Vlašić u Bosni jedna je od najatraktivnijih lokacija u okolici za ovaj popularan zimski sport. Simbolički, planina predstavlja vječnost i snagu, te je neodvojiva od ljudskog postojanja.

Ako ste odlučili na odlazak do Bosne na skijanje, Crno Jaje donosi ponude koje se ne propuštaju, a obje uključuju smještaj u bajkovitom Vlašiću. Ako se pitate, iz Zagreba do Vlašića trebati će vam manje od 5 sati lagane vožnje, Splita oko 4, Osijeku je nešto bliže nego Splitu, a iz Rijeke će vam trebati oko 6 "laganih" sati. Sad kada  znate da je iza ugla, preostaje vam samo odabrati smještaj, spakirati skije i krenuti na avanturu...

Hotel Blanca Resort&Spa

Hotel Blanca Resort&Spa smješten je u samom srcu srednje Bosne, na atraktivnoj lokaciji sportskog centra Babanovac, u podnožju nekadašnje olimpijske skakaonice. Kao hotelski kompleks od pet zvjezdica, Hotel Blanca Resort & Spa svojim gostima nudi luksuzne sobe i apartmane te mnoštvo sadržaja unutar i izvan hotela.

Ovdje ćete moći rezervirati svoj boravak za dvije osobe i tri noćenja već za 2.092 kune, a ponuda uključuje i opuštanje u bazenu i wellnessu hotela, doručak, besplatan parking kao i 30% popusta na masaže. Naravno, ponuda vrijedi u odabranim terminima, a dijete do 6 godina s vama putuje besplatno. Rezervirajte svoj odmor ovdje i krenite u nezaboravnu zimsku avanturu.

Hotel Pahuljica

Smješten kraj početne stanice ski lifta Babanovac, Hotel Pahuljica je planinski hotel s četiri zvjezdice i mjesto susreta tijekom čitave godine. Spoj tradicionalnog i modernog dizajna provlači se kroz 32 luksuzno opremljene sobe te kompletan interijer hotela kojim je naglašena naša povezanost s prirodom.

Ovdje ćete pronaći i Body & Soul Wellness Centar koji će vam donijeti balans između uma i tijela, a snage vode i vatre pomoći će vam da stabilizirate svoje biće – na raspolaganju su vam zatvoreni bazen i saune. Svoj odmor ovdje ćete platiti 1.872 kune za dvije osobe i 3 noćenja, dijete do 6 godina s vama putuje besplatno. Istražite ponudu ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju