Spavanje u hostelima s puno ljudi u sobi, ali i putovanje javnim prijevozom na putovanjima može biti puno bezbrižnije ako vam dobar dio energije ne odlazi na razmišljanje o sigurnosti prtljage ili skeniranja potencijalnih džepara. O manje brige na putu, ali i u drugim situacijama u kojima želite sačuvati svoje stvari od tuđih dugih prstiju razmišljao je Robbie Cabral, čovjek koji stoji iza BenjiLocka, praktičnog lokota koji se otključava otiskom prsta.

Jednostavni lokot lako je programirati da se osim prstom otključa i pomoću PIN-a. Osim otiska vlasnika, BenjiLock pamti još četiri različita prsta. Lokot dolazi s baterijom koja nakon jednog punjenja traje i do godinu dana, a birati možete između nekoliko boja: bijele, crne, ružičaste i plave.

Lokot koji se otključava na otisak prsta praktičan je u mraku ili slabim svjetlosnim uvjetima, a kupcima se svidio kao dobar način zaključavanja torbi za kamere, fotoaparate i torbe. Podešavanje nije komplicirano, ali za jednostavnije namještanje postavki možete baciti oko na YouTube video s objašnjenjem. Simpatični mališan za sigurno zaključavanje na Amazonu košta oko 330 kuna.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju