Činjenica je da kada govorimo o romantičnim destinacijama, šarmantna Francuska metropola nekako svima nama pođe kroz misli. Upravo su korisnici web platforme whichbudget.com izglasali kako je Pariz prema njima najromantičniji grad na svijetu. Mogli bi se složiti, ali i bez obzira na to Pariz je uvijek odlična ideja za putovanje.

Do Pariza u svibnju iz Zagreba možete u sljedećim terminima:

14. 5. 2021. – 16. 5. 2021. – 976 kn
6. 5. 2021. – 9. 5. 2021. – 1.120 kn
7. 5. 2021. – 11. 5. 2021. – 1.143 kn
19. 5. 2021. – 23. 5. 2021. – 1.007 kn

Let do Pariza iz Zagreba traje oko dva sata, a letite francuskom kompanijom Air France. Ako vas brinu dimenzije prtljage, pročitajte naš članak o dimenzijama prtljage koju dobivate uz plaćenu kartu, a podsjetite se i zašto se cijene avionskih karti toliko često mijenjaju na dnevnoj razini.

Politika prtljage kod Air France avio kompanije

Kod francuskog avioprijevoznika Air France u navedenu cijenu uključen je jedna torba do 12 kilograma (ruksak ili torba za laptop) dimenzija 35 x 25 x 55 cm koju sa sobom na avion unosite besplatno. Također, besplatno sa sobom možete ponijeti još jednu manju torbu, priručna torbica ili mali ruksak dimenzija 30 x 40 x 15 cm. Više informacija o prtljazi potražite na linku. Na poveznici provjerite sve važne informacije vezane uz putovanja, otkazivanja i refundacije kod Air France avio kompanije.

Važne informacije prije samog putovanja

Prije nego se odvažite na planiranje putovanja i samog odlaska na zračnu luku, savjetujemo vam da istražite koje su aktualne mjere na snazi u Francuskoj. Aktualne informacije možete pratiti ovdje.

Ako ne znate gdje krenuti s planiranjem svojeg putovanja, istražite naš članak o kultnom mjestu u Parizu u kojem su besplatno spavali svi oni koji su obećali pročitati jednu knjigu dnevno, te članak o 5 besplatnih atrakcija Pariza.

Puno fotkajte i fotke objavite na Instagramu. Ne zaboravite postaviti hashtag #punkuferhr. Ostanite zdravi, pratite preporuke nadležnih institucija i, najvažnije od svega - uživajte!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju