Ako još niste bili u Istri, svakako biste trebali otići. Ako ste već bili tamo, svakako biste trebali otići opet! Ova regija ima snažan identitet. Ima talijanske i slavenske korijene tako da možete pronaći šarmantan “dolce vita” na hrvatski način.

Može odgovarati svim zahtjevima zahvaljujući svom raznolikom krajoliku. Bilo da volite planine ili more, u Istri možete pronaći nešto za sebe. A ako volite oboje, bez brige, još uvijek možete učiniti oboje tako da provedete vrijeme na nekoj od šarmantnih plaža, a zatim se npr. uputite prema Parku prirode Učka.

Ovdje ćete pronaći pravi mediteranski način života. Ljudi su vrlo mirni i uživaju u životu. U gradovima je puno aktivnosti, ali mir možete pronaći i na selu i u malim primorskim mjestima koji vrve od hotela. No, naša priča ovog nas puta ne vodi u poznate obalne lance hotela, već u malo mirno naselje Guran koje je smješteno jugoistočno od Vodnjana. Ovo je područje poznato po brojnim arheološkim nalazištima, koje možete i sami vidjeti, istraživati, ukoliko se opustite u šetnju pješačkom stazom Srednjovjekovni putevi, koja okružuje samo naselje pa tako i kuću za odmor Pod Mendulom, prekrasnu kuću u srcu prirode.

Kuća ima vanjski grijani bazen u kojem možete uživati cijele godine okružen ležaljkama, a nalazi se u tradicionalnoj kamenoj kući na mirnoj lokaciji, 3,5 km od Vodnjana. Ima TV, priključnu stanicu za iPod i klima-uređaj. Sadrži i potpuno opremljenu kuhinju s perilicom posuđa, mikrovalnom pećnicom i stolom za objedovanje, a tu je i vrt, oprema za roštilj i dječje igralište. Gosti mogu koristiti besplatno parkiralište u sklopu objekta.

Povedite obitelj i prijatelje na nezaboravan odmor na jugu Istre i provedite Uskršnje praznike uz 3, 4 ili 6 noćenja u Kući za odmor Pod Mendulom u Guranu s grijanim bazenom, za 8 osoba, sve već od 2.599 kuna! Istražite trenutno aktualnu ponudu na portalu Crno jaje ovdje.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju