Ljeto je vrijeme za opuštanje, obiteljske trenutke i stvaranje predivnih uspomena. A što može biti bolji način za to nego idiličan obiteljski odmor ub, smještenom na čarobnom poluotoku u Falkensteiner Resortu Punta Skala?

Ponuda za 3 dana i 2 noćenja s polupansionom za 2 odrasle osobe i 2 djece te besplatan ulaz u wellness privlači sve one koji žele nezaboravan odmor u prekrasnom okruženju.

Falkensteiner Family Hotel Diadora, obnovljen 2022. godine, pruža izvanredno iskustvo za cijelu obitelj. S 230 soba prilagođenih djeci, hotel osigurava udobnost i prostor za sve članove obitelji. Svaka soba ima balkon, dodatnu sobu za djecu i posebne detalje poput pomoćne stolice za penjanje u kupaonici ili ograda na krevetu u dječjoj sobi, što olakšava boravak s djecom.

Jedan od glavnih aduta hotela je AQUAPURA SPA, prostor za opuštanje i rekreaciju na oko 2.000 m². Tu se nalaze tri vanjska bazena s toboganom, jedan unutarnji bazen povezan s vanjskim bazenom, sauna, parna kupelj, prostor za opuštanje i fitness studio opremljen kardio spravama. Gosti mogu uživati u wellness i kozmetičkim tretmanima te se prepustiti osjećaju potpunog opuštanja.

U sklopu ponude je i polupansion na bazi alpsko-mediterranske kuhinje. Od jutra do mraka, hotel nudi svježe delicije koje kombiniraju mediteranske okuse s internacionalnim utjecajima. Važno im je da obroci budu zdravi i hranjivi, stoga koriste samo najbolje sastojke iz lokalnih farmi. Obitelj može uživati u širokom izboru jela, od Antipasti bara, buffeta za juhe i salate, ribarnice, grill postaje, pizzerije, pasta buffeta, wok stanice, do gyros & kebab bara.

Falkensteiner Family Hotel Diadora mjesto je stvoreno za obiteljsko uživanje, s naglaskom na zabavu i avanture. Tijekom boravka, djeca će imati priliku sudjelovati u raznim aktivnostima i programima koje hotel nudi. Bilo da se radi o sportskim aktivnostima, dječjem klubu ili posebnim večernjim programima, sigurno će biti puno smijeha i sretnih trenutaka za najmlađe.

Ne propustite priliku za nezaboravan obiteljski odmor u Falkensteiner Family Hotelu Diadora 5*, gdje će svaki član obitelji pronaći svoje mjesto za opuštanje, zabavu i stvaranje prekrasnih uspomena.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju