Planirate obiteljski odmor iz snova? Falkensteiner Family Hotel Diadora 5* na prekrasnom poluotoku u sklopu Falkensteiner Resorta Punta Skala nudi neponovljivo iskustvo za sve generacije. Ponuda uključuje dva noćenja s polupansionom za dvije odrasle osobe i do dvoje djece po cijeni već od 338 eura. Osim toga, tu je i besplatan ulaz u SPA centar te gratis parking u garaži. Ne može bolje od toga!

Ovaj ekskluzivni obiteljski hotel prošao je kroz obnovu u 2022. godini te je prilagođen potrebama obitelji, pružajući jedinstvene morske avanture. Smješten na očaravajućem poluotoku, hotel nudi 230 soba prilagođenih djeci, svaka s balkonom, dodatnom sobom za djecu i dovoljno prostora za opuštanje cijele obitelji.

U sklopu hotela je Aquapura Spa, prostor od dvije tisuće metara kvadratnihkoji uključuje čak tri vanjska bazena s toboganom, jedan unutarnji bazen povezan s vanjskim bazenom te novi wellness prostor s finskom saunom, parnom kupelji, prostorom za opuštanje i fitness studiom opremljenim kardio spravama. Tu su i raznovrsni wellness i kozmetički tretmani za potpuno opuštanje.

Gastronomsku ponudu obilježava polupansion na bazi alpsko-mediteranske kuhinje, gdje se kombiniraju svježe delicije s lokalnim i internacionalnim okusima. Posebna pažnja posvećuje se pripremi obroka za najmlađe goste, koristeći samo najkvalitetnije sastojke iz lokalnih farmi. Od Antipasti bara, ribarnice, do pizzerije i Wok stanice, ovdje svatko može pronaći nešto po svom ukusu.

Falkensteiner Family Hotel Diadora 5* predstavlja savršeno mjesto za obiteljski odmor gdje zabava i avanture nikada ne prestaju. Iskoristite ovu posebnu ponudu i stvorite nezaboravne obiteljske trenutke na prekrasnom Jadranu.

Planirajte svoj odmor od 15. do 18. listopada ili od 22. do 25. listopada 2023. za tjednu opciju, ili od 13. do 15. listopada 2023. za vikend opciju.

Rezervirajte svoje mjesto i osigurajte si opuštajući odmor uz more i bogatstvo sadržaja koje nudi Falkensteiner Family Hotel Diadora.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju