Slovenija je država koja osim bogate prirodne i kulturne baštine nudi i nezaboravni doživljaj skijanja na nekom od brojnih skijališta koje skriva visoko na vrhovima svojih planina. S položajem u Srednjoj Europi na dodiru Alpa, Dinarskog gorja, Panonske nizine i Sredozemlja i mješavinom alpske, sredozemne i kontinentalne klime, zimi postaje idealnom skijališnom destinacijom za svakog ljubitelja snježnih aktivnosti...

Jedno od odredišta uvijek je među omiljenijim mjestima za odmor,  a to je Kranjska Gora. Posebnost kranjsko-gorske skijaške ponude jest raznolikost terena koji nude kvalitetno skijanje za početnike, ali i za vrhunske skijaše, a svoje mjesto na skijaškim terenima pronaći će i borderi. Na skijalište možete krenuti ravno iz kreveta. Između hotela i staza nalazi se samo snježna plaža koja će vas ponekad namamiti da se umjesto skijanja prepustite uživanju pod zimskim suncem, a vašu će djecu instruktori u snježnom vrtiću uz pomoć dječje skijaške trake (baby lifta) i različitih animacijskih prepreka brzo "postaviti na skije".

Ako ni vi još ne znate skijati, ali ste voljni naučiti, stručno osoblje će za vas pronaći strpljivog instruktora i unajmiti skijašku opremu tako da ćete se već prvi dan spustiti po padinama početničkog terena. Vremenom ćete napredovati po ljestvici zahtjevnosti pa ćete se možda jednog dana spustiti po natjecateljskom poligonu u Podkorenu, gdje se svake godine održavaju natjecanja svjetskog kupa u alpskom skijanju.

Poželite li i vi ove zime skoknuti na vikend do Kranjske gore, istražite ponudu Crnog Jaja koja donosi smještaj s 2 noćenja s uključenim polupansionom u Hotelu Kompas 4* uz ulaz na bazene, animaciju, dodatne pogodnosti. Sve to to za 2 osobe i samo 2.067 kuna. Hotel Kompas je najveći hotel u Kranjskoj Gori, idealno smješten u podnožju skijaških staza i okružen prostranim vrtom. Nudi sve za aktivan odmor i opušten obiteljski odmor.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju