Nakon što je osvojio zagrebačka srca ljubitelja gina, kave, zabave te zaljubljenika u estetiku i interijere, popularni Hugo's bar svoja vrata otvorio je i u Puli, u sklopu novootvorenog shopping centra Max City.

Baš poput zagrebačkog, i pulski Hugo's bar na posve savršen i sebi svojstven način spojio je nespojivo, kako u interijeru, tako i u ponudi; ovdje gosti mogu popiti svoju prvu mirisnu jutarnju kavicu, doći na zasluženi popodnevni after work cocktail ili pak doći na zagrijavanje prije izlaska uz dobru muziku i vrhunska pića.

Uređenje interijera potpisuje arhitektonski biro Iqon Studio, koji je prenio filozofiju blago dekadentnog prostora s ležernom vibrom. Tako dio prostora krase freske propetih konja u žarkim bojama, nasuprot vrta koji se "probija" kroz stakla, a cvijeće i zelenilo  po zidovima nude "bijeg u prirodu". Pažnju plijeni i šank osvjetljen velikim, tamnim kuglama, koje simboliziraju pomrčinu sunca.

Hugo's bar može se pohvaliti bogatom ponudom pića i napitaka; od najfinije jutarnje kavice i osvježavajuće cijeđene naranče do večernjeg signature Hugo’s bar koktela, koji se sastoji od gina, mente, limete, sirupa od bazge i prosseca.

Interijer Interijer (Foto: Željko Vidinović)

Za uživanje u žestokim pićima na raspolaganju su Johnnie Walker Black Label whiskey, vrhunska tekila Don Julio Anejo, Tanqueray London dry gin i pregršt ostalih pića. Jedna od posebnosti ovog bara je i mogućnost kreiranja gin & tonica prema svojim preferencijama – „Make your own G&T“.

Naime, posjetitelji mogu birati između nekoliko vrsta izvrsnih gina, craft tonika i pripadajućih raznog bilja i začina, koje potom stapaju u svoj vlastiti personalizirani džin-tonik. 

Osim Puljana, koji će odsad moći uživati u čarima novog mjesta, iz Hugo'sa najavljuju kako planiraju otvaranje novih lokacija u još nekoliko većih hrvatskih gradova.

Usred prirode: Najbolji bazen na svijetu gostima nudi nestvarno iskustvo Bazen - 4 Bazen - 3 Bazen - 2 +0 Bazen - 1

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju