"YND239-20“ ime je novog trendovskog kafića koji je zaludio svijet. Ime kafića je zapravo njegova skraćena adresa – Yeon Nam Dong 239 20, a smješten je u glavnom gradu Južne Koreje.

Oduševio je Seulce, njihove goste, kao i brojne korisnike na društvenim mrežama zbog svojeg specifičnog crno-bijelog dizajna. Točnije, zbog interijera koji izgleda kao da je rukom nacrtan.

Detalji na stolovima, stolcima i ormarima, kao i na posuđu za posluživanje napravljeni su u istom stilu te izgledaju kao da su crnim flomasterom nacrtani na bijeloj pozadini. I šalice izgledaju kao da su nacrtane I šalice izgledaju kao da su nacrtane (Foto: Profimedia.hr)

S obzirom na to da stvaraju iluziju kao da se nalazite u crtanom filmu, svi ovdje žele popiti piće i slikati se.

Vlasnici kafića nisu plaćali nikakve oglase prilikom otvaranja, no zahvaljujući usmenoj predaji i pohvalama na društvenim mrežama postali su svjetski hit.

Kafić je otvoren od 2017. godine i u njega dolaze ljudi iz svih kutaka planeta, a pošto je doživio toliku popularnost, razmišlja se o proširenju i u druge zemlje svijeta.

Kako izgleda kafić "YND239-20“, pogledajte u našoj fotogaleriji. Ulaz u kafić YND239-20 Ulaz u kafić YND239-20 (Foto: Profimedia.hr)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju