Honolulu, Havaji

Klasik. Zauzmite mjesto na verandi, natočite čašu vina, uživajte u milovanju povjetarca i počnite razmišljati kako bi bilo divno zauvijek ovdje ostati. Zalazak sunca ovdje je zbilja poseban.

New York
Kip slobode izgleda mnogo ljepše i elegantnije u sumrak, kad iza njega zalazi sunce. Ovaj prizor najbolje je promatrati iz broda, dok ispijate pjenušac. Zalazak je poseban, jer vidite zadnje zrake kako se reflektiraju o nebodere Manhattana.


Santorini, Grčka
Ovo izgleda kao divovska razglednica. Sunce se polako utapa u egejskom moru, a vi se nalazite u prekrasnom Santoriniju. Sve moguće boje se izmjenjuju, a najbolje je što sve to teško i primijetite, s obzirom da ste cijelo vrijeme zaslijepljeni ljepotom ovog mjesta.

Bora Bora, Tahiti
Na ovom čarobnom otoku jedino je čarobniji njegov zalazak sunca. Hoteli su skupi i treba vam dubok džep da biste si jednoga priuštili, ali ako imate prilike - svakako posjetite ovaj otok i prepustite se najslađim užicima.


Key West, Florida
Uh, postoji li išta ljepše od ovog? Zaputite se na dokove s hranom i pićem koje ste prethodno nabavili i uživajte sljedećih sat, dva u prizoru potonuća sunca u Meksički zaljev.

Zadar
Po Alfredu Hitchcocku, postoji nešto ljepše od zalaska sunca u Key Westu, a to je zalazak sunca u Zadru. Uputite se predvečer do jedinstvenih orgulja i Pozdrava suncu, slušajte njihovu glazbu i uživajte u možda i najljepšem zalasku sunca na svijetu.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju