Termalna kupališta
Kaiser-Friedrich therme, Wiesbaden, Germany
Ove predivne terme izgrađene su na temeljima drevnog rimskog kupališta 1913. godine. Saune, bazeni, parne kupelji, masaže i spa tretmani, sastavni su dio njihove ponude. I dok je u saune obavezno ulaženje bez kupaćih kostima, na bazenima to nije običaj, ali ćete ipak odskakati od ostalih golaća ako budete se prčkali u kupaćem.

Nudistički resort
Rivijera Maya, Mexico
Hidden Beach je all inclusive resort sa 5 zvijezdica i jako puno nudista. Na poluotoku Yucatanu nalazi se zasigurno najluksuzniji resort koji ugošćuje samo nudiste. Privatna plaža krcata je naturistima koji uživaju u upijanju sunca, a privatni jaccuzziji prepuni su entuzijasta željnih upoznavanja.

Nudistička plaža
St. Tropez, Francuska
I dok Francuzi slove kao konzervativan i zatvoren narod koji voli eksperimentirati samo u kuhinji, na ovoj plaži to nije tako. Ovo najpoznazija nudistička plaža na svijetu i veoma je popularna među slavnim osobama. Tako se nemojte zbuniti ako vam Naomi Campbel zanjiše svojim atributima dok se vi izležavate na pijesku.

Nudističko krstarenje
Bare Necessities Tour & Travel
I dok svi putnici na Stradun izlaze prikladno odjeveni, na ovim kruzerima - nisu ni blizu tome. Zamislite da plovite s tisuću turista koji brodom šetaju potpuno goli. Ajde da se radi samo o mladim i utegnutim ljudima, ali znamo da kruzere vole i penzići koji nisu baš toliko utegnuti. I dok im na plaži možete pobjeći, ovdje na kruzeru - nemate kamo. No, tko voli - nek izvoli.

Nudistički kamp
Valalta, Rovinj, Hrvatska
Da, i mi smo po nečemu najbolji. Ako ne po ekonomiji, onda po odmaralištima za golaće. Ovaj kamp proglašen je najboljim nudističkim kampom na svijetu za 2015. godinu. Privatna plaža, dva bazena i tobogani, samo su dio ponude ovog svjetski poznatog kampa. I kao šlag na tortu, kamp ima vlastitu pivovaru!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju