Na Discovery Channelu će se 14. studenog od 20 sati premijerno prikazati epizoda serije "Preživljavanje udvoje" (Dual Survival) koja je snimana na Velebitu.

Ekipa serijala otpravila je na hrvatsku planinu bivšeg pripadnika Zelenih beretki Gradyja Powela i stručnjaka za preživljavanje u divljini Josha Jamesa koji doživljavaju nesreću tijekom raftinga. Grady i Josh imaju na raspolaganju tek nož, uže i oštećeni raft uz pomoć kojeg moraju doći do prvog naseljenog mjesta.

Cilj ove serijala jest pokazati kako se i na najnemilosrdnijim terenima uz prave vještine i malo kreativnog razmišljanja može održati na životu, a pronalaženje hrane, vode i skloništa nameću se kao osnovna pravila preživljavanja u divljini.

Povodom premijere epizode Preživljavanje udvoje snimane na Velebitu, Discovery Channel je za sve pustolove pripremio pravo survival iskustvo. U City Centeru one East u Zagrebu 11. i 12. studenog od 12 do 20 sati svoje ćete vještine moći testirati na umjetnoj stijeni za penjanje uz hrvatske stručnjake za preživljavanje u divljini.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju