1. London, Engleska

London je dom Harrya Potera, medvjedića Paddingtona, Marry Poppins i Petra Pana. Zar to nisu dovoljno dobri razlozi? A tek London eye...

2. Berlin, Njemačka

Proteklih nekoliko godina Berlin je postao hit odredište za obitelji, pogotovo zbog činjenice da je 2014. godine proglašen najboljim obiteljskim odredištem na svijetu. Lego Land, Aqua Dome i Kollwitz Platz - samo su neka od mjesta koje će vaši klinci zavoljeti.


3. Kopenhagen, Danska

U Kopenhagenu se nalaze dva najstarija zabavna parka na svijetu, što ovaj grad čini posebno primamljivim. Nije ni čudno da su upravo u ovom bajkovitom gradu rođene poznate bajke Hansa Christiana Andersena.

4. Reykjavik, Island
Ako ste bili u ovom gradu znate kako ponekad roditelji svoju djecu ostave vani ispred dućana u kolicima da spavaju kada oni obavljaju shopping. Ne, nisu ludi! Ovdje je zaista toliko sigurno da mislite da ste pogriješili planet!

5. Lisabon, Portugal
Ovo je grad u kojem postoje family restorani u kojima postoji "Kids" zona. To je mjesto odvojeno od ostatka restorana, a nudi zabavu za djecu dok vi uživate u svojem obroku. Ma gdje ima boljeg!


6. Rim, Italija
Rim je zasigurno jedno od najboljih obiteljskih odredišta na svijetu. Gladijatori, Antički Rim, vrhunska pizza i još bolja tjestenina dovoljni su razlozi za posjet ovoj susjednoj nam metropoli.


 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju