Na hrvatskoj hotelskoj sceni javilo se novo lice – Hotel Joel s 4 zvjezdice u Novalji na Pagu nosi potpis slavnog hrvatskog nogometnog reprezentativca Dejana Lovrena, a mi smo pronašli odlične ponude za 2 ili 3 noćenja u ovom novom smještaju.

Elegancija iznutra i izvana

Hotel se sastoji od 11 jednosobnih, 2 studio, 1 deluxe apartmana i 2 depandanse. Apartmani su prostrani, s velikim prozorima i pogledom na more. Osim glavnog ukrasa - pogleda, namještaj u sobi, kuhinji i kupaonici modernog je dizajna, elegantan i praktičan te je zbog svoje udobnosti i praktičnosti idealan za one željne odmora, ali i radne atmosfere.

> Nadomak Zagreba: 5 genijalnih ideja za izlet u prirodu

Sinergija dizajna i prekrasne prirode potiče kreativnost, pa je idealna za one u potrazi za inspiracijom. Već je na prvi pogled izvana jasno da je riječ o modernom dizajnu, a svakim korakom u unutrašnjosti hotela, uvjerit ćete se u eleganciju Joela.

Hotel Joel - 12 Hotel Joel - 12 (Foto: Hotel Joel)


Bazen, ako vam se ne da do plaže

Gostima hotela na raspolaganju je plavetnilo vanjskog bazena veličine 12x6 metara, a i tu ćete uživati u prekrasnom pogledu. Hotelski bar naći ćete odmah pokraj bazena, a u njemu možete uživati u širokoj lepezi pića. Koktel majstori pobrinut će se da svi ljubitelji koktela budu namireni, pa vam je sve što trebate za pravi odmor nadomak ruke. A kada se zaželite partijanja, sjetite se da ste u Novalji.

> Najbolje mjesto na svijetu za život nalazi se na samo 3 sata vožnje od Hrvatske!

Kultura, povijest, romantika ili party na „hrvatskoj Ibizi“?

Grad Novalja odiše širokom ponudom kulturnih, povijesnih, romantičnih i prirodnih zanimljivosti, a poznat je i po obilju dobre zabave, svjetski poznatim klubovima na Jadranu i party plaži Zrće. O vama ovisi kako ćete provoditi svoje slobodno vrijeme; želite li opušteno prošetati po gradu te nekoj od plaža ili partijati do ranih jutarnjih sati. No, za smještaj u Novalji ne brinite i pogledajte ove odlične ponude za 2 ili 3 noćenja.
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju