Što bi želio postići nastupom u emisiji Pun p'jat?
Želim kao amater kuhar pokazati da kuhanje nije nikakav prevelik bauk. Da je važno samo malo dobre volje, nešto vrimena, par namirnica, i da se može napraviti fino jelo. Možda će gledatelji imati osjećaj kao da su došli kod mene doma.

Pun p'jat sastojat će se od tri rubrike: glavno jelo, prazan fridž i slatka tajna. Imaš li favorite?
U glavnom jelu kuhat ću svašta – meso, ribu, variva, pizze… U mojem životu najčešća je rubrika prazan fridž jer sam često na putu, pa se onda moram snalaziti s ostacima koje nađem u frižideru. Što se tiče slatkog, to će u principu biti jednostavni deserti, jer ja nisam ni preveliki slatkoljubac, a ni doma ne radim neke prevelike makakade od tog slatkog.


Je li tvoja majka Tamara sa specijalitetima mediteranske prehrane utjecala na tvoj stil kuhanja?

Definitivno. Ona je onaj tip osobe koju kuhanje i nakon toliko godina zabavlja.

Voliš eksperimentirati s hranom i okusima?

Ne volim pripremati jedno te isto jelo dvadeset puta, jer mi takav princip kuhanja ne podiže adrenalin, ne izaziva nikakvo uzbuđenje u meni, tako da volim izazove.

Kada si napravio svoje prvo gastro-umjetničko jelo?
Imao sam 6 godina, smutio sam Čokolino s mlikom jako gusto, dodao 2 žlice šećera, i još uvalio unutra kekse. (smijeh) Eto…
 

U trendu Tikvice ne morate pržiti u dubokom ulju da bi bile ukusne Korak po korak Kako ispeći fine tikvice na tavi bez puno ulja, a da ne ispadnu gnjecave? Kviz općeg znanja - 1 Hrana za mozak Kviz općeg znanja: 15 pitanja koja će pravi kvizaši smazati za doručak Molat - 14 Nije za svakoga Hrvatski medeni otok bicikala, mačaka i divnih vizura u kojem se uživa sporo, a živi još sporije