Lukina priča o afinitetu i ljubavi prema kuhanju krenula je iz malog viškog mjesta Komiža u kojem se nalazi fun/food & wine bistro 'Fabrika'. Luka će kroz kulinarski show pokazati kako je za kuhanje dovoljno malo vremena, nešto namirnica i entuzijazma te puno ljubavi.


Popularni pjevač ne skriva da je tek kuhar amater koji se trudi napraviti dobro jelo za svoje bližnje i prijatelje, a zadnje dvije godine i za svoje goste u Komiži. U prvoj emisiji predstavit će tri jela i to tradicionalnu 'Komišku pogaču' po recepturi tete Marize, desert naziva 'Pecipala' kojeg mu je često, dok je bio mali, pripremala majka Tamara, te 'Fabrika burger', svoju verziju burgera s polpetama od kozica.


U pripremi Burgera pomoći će mu njegov gost, vrsni kuhar i mentor iz MasterChefa Dino Galvagno, koji će ujedno Luki otkriti pet pravila važnih za svakog kuhara, bio on amater zaljubljenik kao što je Luka, ili profesionalac kao što je on sam. Gledatelji će imati priliku, kroz izjave nekih domaćih aktera, upoznati se s pričom o Komiži, mjestu koje su podigle i othranile Tvornice obrade ribe i srdela, a bit će zanimljivo u anketi čuti što ljudi misle što je  - 'Pecipala'.


Ne propustite prvi nastavak kulinarsko zabavnog showa Pun p'jat ove nedjelje na Novoj TV!
 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju