U Podstrani se smjestio luksuzni hotel s jednim od najsuvremenijih i najopremljenijih beauty centara u Hrvatskoj, a riječ je o hotelu Le Meridien Lav. Osam kilometara južno od Splita ulazite u čarobni svijet ljepote, a vaše se individualne potrebe pažljivo osluškuju te ih stručnjaci pretvaraju u program uživanja. Zašto taj wellness čini odmor toliko posebnim?


Osjećaj kao da se šetate ispod mora


Thallaso Parna Kupelj u pari ima visok sadržaj soli, pa je njezin učinak na zdravlje pluća i bronhijalnih kanala blagotvoran. Otopina sa slanom vodom te vodena para anatomski se raspršuju, baš kao da šetate ispod mora. Atmosfera bogata oksidiranim zrakom i ozonom potiče hidrataciju kože i regulira pH-ravnotežu. Usred ove relaksacije osjetit ćete kako vam se poboljšala cirkulacija i olakšalo disanje.


Smiruje um i tijelo


Sauna dokazano poboljšava zdravlje srca i mozga, a učestalost i trajanje treba znati dozirati, ovisno o učincima koje želite postići. U wellness i spa carstvu Re:cupera unutar hotela možete birati između finske saune i infracrvene saune sa zidom od himalajskog kamena. Infracrvena sauna u kombinaciji s prirodnim blagodatima himalajske soli ionizira okolinu te smiruje um i tijelo.


Luka iz koje svi problemi otplove

 

Jeste li ikad isprobali ležanje uz gledanje zvjezdanog neba i aromaterapijske esencije koje pomažu kod opuštanja uma i tijela? Pa, u Hotelu Le Meridien imate priliku uživati u tri vrste esencija koje tijelu pružaju jedinstvenu ravnotežu. Na temperaturi između 42 i 45 Celzijevih stupnja vaša se koža čisti i detoksira, kao i vaš um kojemu je potreban odmor od svakodnevnog života. Želite li na jedan dan uživati u takvom luksuzu, opustiti se s dragom osobom i zajedno uroniti u ovu zonu opuštanja, poklonite si wellness i spa dan jer smo našli ponudu upravo za ovaj raj za samo 599 kn za dvoje!

Šećer na kraju 

Ponekad je pravi odmor, užitak i boljitak za cijelo naše biće pojesti nešto fino i kvalitetno. Dođete li u Podstranu, u Hotel Le Meridien možete uživati u vrhunskoj hrvatskoj, mediteranskoj i svjetskoj hrani. Ovo carstvo užitaka, kao i prekrasnu Podstranu i Split koji nije daleko, možete istraživati i nekoliko dana, a ponudu za 3 dana/2 noćenja za dvoje pronašli smo za sve zainteresirane za beskrajni užitak.
 

Srpsko groblje mamuta: Park u kojem su nađene kosti stare milijun godina

Srpsko groblje mamuta: Park u kojem su nađene kosti stare milijun godina Viminacium - 18 Viminacium - 17 Viminacium - 16 +14 Viminacium - 15

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju