Petrčane su malo turističko naselje smješteno na obali našeg predivnog mora, nedaleko od Zadra. Ovo slikovito mjesto nudi mirno okruženje, prekrasne plaže i blizinu zanimljivih atrakcija, a mnogi tvrde kako su plaže ovdje među najljepšima u zadarskoj regiji. Ovo područje može se pohvaliti šljunčanim i stjenovitim plažama s kristalno čistim morem. Možete se sunčati, plivati, roniti ili jednostavno šetati uz obalu i uživati u prekrasnim pogledima.

Ako ste ljubitelj aktivnosti na otvorenom, u blizini Petrčana možete pronaći mogućnosti za biciklizam, planinarenje i jedrenje. Nacionalni parkovi poput Paklenice i Kornati također su u blizini, pružajući mogućnost za istraživanje prekrasne prirode. U večernjim satima možete šetati uz obalu, uživati u zalascima sunca i posjetiti obližnje gradove poput Zadra, koji nudi bogatu povijest, arhitekturu i kulturne atrakcije.

Poželite li ovog lipnja i vi posjetiti Petrčane, zaputite se do portala Crno jaje Premium koje vam donosi super ponudu koja uključuje dva noćenja u apartmanima za dvije osobe za samo 220 eura ili dvoje odraslih i dvoje djece do 12 godine za 300 eura.

Biti ćete smješteni u predivnom resortu Falkensteiner Residences Senia, u apartmanima dizajniranima za odmor, koji su napravljeni kako biste se osjećali najbolje moguće. Svi apartmani su orijentirani na more i imaju prekrasne prostrane terase ili balkone kako biste maksimalno iskoristili svaku sunčevu zraku tijekom dugih ljetnih dana.

Falkenseiner Residences Senia navode kako voda ima glavnu ulogu u njihovom resortu. Do plaže od prirodnog kamena ili pješčane uvale ispod Family hotela Diadora potrebno je samo nekoliko koraka. Za one željne privatnosti tu su i brojne skrivene i udaljene platforme koje vam omogućuju lakši ulazak u more i mjesto su na kojem se možete nesmetano opuštati.

Ako želite hlad, borova šuma uz plažu nudi prirodan hlad i ležaljke, a za one koji umjesto mora biraju bazen, tu su i dva vanjska bazena. Oko bazena naći ćete udobne ležaljke i suncobrane, koji jamče savršenu poziciju uz bazen.

Ponudu možete pronaći ovdje.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju