Kulinarski institut Kul IN u Sisku uvijek radi na poboljšanju ponude za svoje polaznike, pa su tako u svoj program uključili novoga partnera, Business & Hotel Management School iz Luzerna u Švicarskoj.

Osim stjecanja kulinarskih vještina, polaznici Kul IN-a od sada imaju priliku i za školovanje u ugostiteljstvu i hotelijerstvu, uključujući praksu u prestižnim hotelskim kućama diljem svijeta, što, naravno, nudi i međunarodnu mogućnost zapošljavanja.

"U želji da mlade generacije što bolje pripremimo na uspješnu karijeru u ugostiteljstvu, školsku godinu uvijek započinjemo s novim obrazovnim projektima. Sa školskom godinom 2019., učenici imaju priliku upisati međunarodnu školu BHMS, koja nudi sveučilišne i akreditirane programe u suradnji s američkom asocijacijom obrazovnih institucija za kuhare, ACF i s Robert Gordon University u Velikoj Britaniji", poručili su iz Kulinarskog instituta.

Bussiness & Hotel Management School upisuje polaznike iz 80 zemalja svijeta, peta je najbolja škola u hotelijerstvu i kulinarstvu u Švicarskoj, a 31. u svijetu.

Genijalni Norvežani! Putovanje "divovskim slamkama" ispod vode uštedjet će 10 sati vožnje Norveški tuneli Norveški tuneli Norveški tuneli +2 Norveški tuneli

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju