Putujete u neku daleku destinaciju ili je vrijeme čekanja između presjedanja dulje od par sati? Ne bi li bilo sjajno da možete između letova malo odrijemati, a da pri tome ne mislimo na spavanje na mramornom podu zračne luke, ili neudobnim stolcima? O, da, i te kako... I to se i ostvarilo!

Genijalci koji su izumili NAPCAB su naši idoli jer su napravili ono što je bilo nužno potrebno - kabinu u kojoj možete odremuckati, a da vas pri tome apsolutno nitko ne ometa. Ova "luksuzna" kabina za spavanje zamišljena je da se postavi na svim terminalima svijeta, a na uslugu svima onima kojima je miran san u ispruženom nužno potreban.

Jedan sat u ovoj kabini ćete platiti od 12 do 18 američkih dolara, dok je minimalni najam barem 35 dolara. Ne treba vam puno za ulazak u kabinu - dovoljno je samo provući kreditnu karticu i vrata se magično otvaraju.

S četiri metra kvadratna, kabina nudi besplatan internet, udobnu posteljinu, iPod dock, glazbu i televizor. Tu je, naravno, i alarm, koji će vas probuditi da ne zakasnite na svoj let!

Ove kapsuli već postoje na zračnoj luci u Muenchenu, a na vama je da imate na umu kako je upravo ovaj grad odličan za presjedanje, jer nevažno koliko dugo čekali na drugi let - imati ćete se gdje odmoriti!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju