Iako su manje-više svi turisti oduševljeni Venecijom, ima i onih kojima grad na vodi nikako nije "legao". Tako jedan korisnik piše kako je "tolika krcata turistima, da je teško osjetiti ikakvu autentičnost", dok drugi kaže kako je cijeli grad jedna velika "turistička zamka".

Nadalje, forumaši prigovaraju i kvaliteti hrane i transporta, no ipak ima i onih koji brane Veneciju i preporučuju obilazak izvan sezone, kad su gužve ipak – manje. Pisa Pisa (Foto: Getty Images)

Ostavimo Europu i skoknimo do Sjeverne Amerike. Tamo se nalaze Nijagarini slapovi, poznata atrakcija koja je, čini se, razočarala neke korisnike. "Očekivala sam da su veći i da ću ih gledati odozgo, a ne odozdo", zaključila je jedna razočarana forumašica. Također, kod smo već u Americi, kažimo kako su neki razočarani i Grand Canyonom: "Dok smo došli trebali su nam sati, a tada smo se našli na mjestu prepunom turista“.

Od europskih gradova kao mjesta gdje su turisti doživjeli razočaranje, spomenuti su još Atena, Pisa i Dublin. Kod sva tri grada prigovori idu u smjeru kako su prepuni turista, s tim da je Atena još "prljava", u Pisi vam svi žele "iskamčiti novce i toranj nije ništa posebno", dok je za Dublin jedan forumaš napisao kako "bezobraznije ljude nije nigdje sreo". Veliki kanjon Veliki kanjon (Foto: Getty Images)

Spomenimo kako je i jedna korisnica prokomentirala i našu zemlju rekavši kako je "lijepa, ali dosadna". "Vozila sam od sjeverne Italije pa sve do Grčke, i Hrvatsku sam doživjela kao najgori dio putovanja", napisala je.

A vi putnici? Koja je destinacija vas najviše razočarala, gdje ste mislili kako ćete uživati, a vratili ste se sa zaključkom kako u tu zemlju ili grad više ne mislite ići?

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju