Sastojci:
2 kocke smeđeg šećera
180 ml crne kuhane kave
40 ml irskog viskija
malo tučenog slatkog vrhnja

Priprema:

1. Uzmite toplu staklenu čašu (koju ste prethodno zagrijali u vodi, ili neposredno prije pripreme izvadili iz perilice)

2. U toplu čašu stavite šećer, pa potom prelijte polovicu tople kave u čašu. Žlicom dobro razmutite tekućinu, dok se ne otopi sav šećer.

3. U čašu ulijte ostatak kave i viski, a žlicom nježno položite tučeno slatko vrhnje na vrh kave. Živjeli!

U trendu Indijanska banana u Donjoj Bistri na plantaži Ivana Šuloga - 5 Ljekovito blago U lišću ovoga voća nalazi se tvar koja ubija stanice raka, raste i u Hrvatskoj, a kilogram plodova košta oko 10 eura Sir se ne bi trebao čuvati u proziirnoj plastičnoj foliji - 1 Nemojte ovo raditi Najveća greška koju radimo kad kupimo sir u trgovini i donesemo ga kući Hrskava i sočna piletina Provjeren recept Probajte, bit će vam drago: Za uvijek sočnu piletinu treba vam samo jedan sastojak


Savjet plus:
Imajte na umu da je vrhnje ključan element irske kave i najteži za usavršiti: prerijetko vrhnje iscurit će u kavu, a pretvrdo potonuti na dno. Idealna irska kava ima savršeno bijel paperjast vrh s mjehurićima zraka.
 
Eto i malog podsjetnika, uživajte1