Gdje naći curu?
Prvo mjesto gdje možete isprobati svoj šarm na putovanju je hotelski restoran za vrijeme doručka. Iskoristite situaciju za švedskim stolom i započnite razgovor s usamljenom dušom. Pravite se da ne prepoznajete neku voćku i upitajte mladu damu kako se to guli i jede.

Javni transport je isto dobro mjesto za upoznati strankinje, a ako nemate isplaniran ulet, uvijek se možete baciti nekome u krilo kada vozač autobusa ili tramvaja zakoči. Ali prije bacanja - svakako preporučamo da započnete razgovor. Osim ako ste u Afganistanu...


Igrajte na kartu putnika
Čestitamo, samim time što ste solo putnik to vas čini zanimljivim, avanturististički obojenim i atraktivnim suprotnom spolu. Rijetko koja cura bi izlazila s muškarcem koji nije zainteresiran za putovanja, osim ako ima drugog za tu svrhu. Kad igrate na kartu putnika, imajte na umu da su žene koje putuju puno lakše ulovljiv "plijen". One često traže dobar provod i zabavu, i vi možete biti dio toga. Stoga, uvijek gledajte gdje ima cura s ruksakom ili punim kuferom.

No, ako vas više privlače lokalne cure, uvijek se pobrinite za to da s vama dožive pravi mali odmor u svojem gradu. Iako ne znate skrivena mjesta za izlazak, ili najbolje restorane pobrinite se da se  dobro provede. E da, naglasak. Naglasak je jako bitan i u većini slučajeva jako seksi. Pogledajte Gorana Višnjića!


Učinite to po danu
Razgovor je u pitanju, naravno. Puno manje je ljigavo ako se upucavate curi još dok sja sunce. Razmislite, što je više seksi? Muškarac na osunčanoj terasi, ili pripiti muškarac u noćnom klubu?

Sve što trebate je biti uglađen i fin, te da se prema njoj ponašate kao prema dami. Možda se čini nebitnim ali toliko malo je dovoljno da budete nekoliko koraka ispred svojih kolega putnika i lokalnoh galebova.

I imajte jednu stvar na umu. Ovdje ne govorimo o ljubavima, u ovim situacijama nemate ništa za izgubiti pošto grad napuštate već za nekoliko dana. Budite muško i započnite razgovor. I pazite, ako kraj cure stoji neki grmalj, puno je bolje povući se nego juriti po gradu u kojem se baš i ne snalazite...

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju