Jamie Abbott već se neko vrijeme želi riješiti talijanske vile u ruralnom dijelu regije Abruzzo. Iako ju je pokušao prodati uobičajenim kanalima i uz pomoć međunarodnih trgovaca nekretninama, to mu nije pošlo za rukom.

Kupaca nema ni za lijek, dok se tržišna vrijednost ove nekretnine procjenjuje na 250.000 eura, odnosno oko 1,8 milijuna kuna.

Upravo zato poduzetni Britanac odlučio je organizirati svojevrsnu tombolu. U prodaju je pustio 6000 ulaznica po cijeni od 50 funti, odnosno oko 433 kune. Slučajnim odabirom izvući će jednog pobjednika, koji će u vlasništvo dobiti njegovu vilu.

Toskana, Italija Putovanja 5 savjeta za putovanje u Italiju zbog kojeg nećete bankrotirati

Da bi mu se isplatila ova pustolovina, mora prodati 4000 ulaznica, a prodao ih je – sve.

Glavnog dobitnika očekuje kuća na tri kata u blizini srednjovjekovnog grada Carapelle Calvisio koja je u potpunosti opremljena, a dolazi i sa sunčanom vrtnom terasom. On će biti izvučen 29. lipnja ove godine.

Uz to, Jamie Abbott izvući će i dobitnika druge nagrade u iznosu od 10.000 funti, te još pet dobitnika koji će na dar dobiti košaru punu lokalne hrane i vina iz Abruzzoa.

Kako izgleda talijanska vila koju će jedan sretnik dobiti za samo 433 kune, pogledajte na službenim stranicama Jamieja Abbotta.

Smaragdno jezero u susjedstvu koje se uspješno brani od hordi turista Jezero Barcis - 3 Jezero Barcis - 1 Jezero Barcis - 2 +0 Jezero Barcis - 4

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju