Za shvaćanje filozofije Menze Mense ne morate biti član Mense niti studirati na filozofskom fakultetu. Bazira se na vrlo jednostavnom principu – poslužuje se samo domaća hrana i to ona sezonska. Koriste se isključivo svježe i prirodne namirnice, bez konzervansa i aditiva, a nikad se ne koriste gotovi i polugotovi proizvodi! U Menzi Mensi svakodnevno moći pronaći fina jela talijansko-mediteranske kuhinje: vegetarijanska, riblja ili mesna, uz ukusne juhe, salate i deserte.


Želite li udvoje pojesti slastan obrok, preporučujemo ovu sjajnu ponudu: ručak ili večera, mesni ili riblji meni za 2 osobe - za samo 70 kn! Kliknite ovdje, i uvjerite se i sami!

No, to nije sve! Menza Mensa je sad već nadaleko poznata i po svojoj dječjoj igraonici i rođendaonici. Organizirajte savršen rođendan za do 15 djece, već od 450 kn za 2 sata smijeha, igre i domaće hrane - umjesto pizza i kupovnih torti jede se finger food te domaće torte i kolači!


Što sve uključuju paketi, i što očekuje vašu dječicu, saznajte na ovom linku, i ne zaboravite koliko je važno da vaša djeca jedu zdravu i ukusnu hranu!

Sve dodatne informacije potražite na Facebooku ili na Menza Mensinim web stranicama!

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju