U cijelom svijetu dobro poznati britanski chef Jamie Oliver koji je televizijskoj publici postao poznat svojom kulinarskom serijom "Goli kuhar“ uskoro u bečkoj zračnoj luci otvora tri lokala - "Jamie's Deli", "Jamie's Italian" i bar - potvrdili su iz uprave bečke zračne luke Schwechat.

Riječ je jedinim austrijskim restoranima Jamie Oliver branda koji će biti smješteni na 3. terminalu Schwechata. Restoranu su pri tom jako dobro strateški pozicionirani jer se preko terminala br. 3 u Beču odvija čak 60 posto cijelog putničkog prometa.

 

A photo posted by Jamie Oliver (@jamieoliver) on


Adaptacija poslovnog prostora započet će krajem siječnja ove godine, a otvorenje prvog lokala - "Jamie's Deli" – planirano je za svibanj 2017. Krajem 2017. trebao bi biti otvoren i restoran "Jamie's Italian", dok će bar započeti s radom najkasnije do sredine 2018. godine.

"Jamie's Deli" funkcionirat će po principu brze prehrane, a nudit će Oliverov superfood i talijansku hranu. Jamie's Italian bit će restoran s klasičnom poslugom i nudit će mediteransku hranu, dok će se baru, čiji se točan naziv još ne zna, nuditi kokteli i sitni zalogaji.

 

 

A photo posted by Jamie Oliver (@jamieoliver) on

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju