Camp Zagreb kod Svete Nedjelje
na sjevernoj strani jezera Rakitje popularna je izletnička destinacija. Od glavnog grada udaljen je tek 15-ak kilometara, a pruža mogućnost totalnog odmora od stresa i užurbane svakodnevnice.

U ponudi se nalazi 50 kamp-parcela veličine od 75 do 100 četvorna metara za kampere, kamp-kućice i šatore. Na raspolaganju se nalaze tri bungalova s kuhinjom od 32 četvorna metara za dvije do četiri osobe te jedan bungalov s delux-sobom i hidromasažnom kadom iste kvadrature.

Osobe koje uživaju u luksuzu, a ne žele se odreći kampiranja, bit će zainteresirane za glamping-šator u sklopu kampa koji se prostire na 10 četvornih metara, a opremljen je kupaonicom i WC-om.

Za one još zahtjevnije tu je i wellness suite od 65 metara četvornih s vodenim krevetom, hidromasažnom kadom, finskom saunom i velikom terasom za sunčanje s pogledom na jezero.

Mali Mišjak vas zove: Luksuzno kampiranje na hrvatskom pustom otoku

U sklopu kampa nalazi se pizzeria Jezero koja radi svaki dan do 23 sata, a osim talijanskih tradicionalnih jela nudi i obroke pripremljene iz krušne peći.

Odlično povezan s glavnim gradom

Kućni su ljubimci u kampu dobrodošli, a dozvoljeno im je trčanje, kupanje u jezeru, kao i posjet restoranu.

S obzirom na to da je jezero Raktije bogato ribom, mnogi biraju odlazak u kamp upravo zbog ribolova. Dakako, potrebna vam je ribolovna dozvola, koju će vam osigurati članovi RK Rak Rakitje. Ovdje možete uživati u jahanju, vožnji bicikla, kajaku, plivanju, sunčanju i maloj wellness-oazi.

Svakako treba spomenuti boravak u slanoj sobi, koja ima odličan učinak na ljudsko tijelo, a liječi sve – od umora, stresa i napetosti do prehlada i gripa.

Odmor kakav zaslužujete: Neki od najboljih kampova u Hrvatskoj

Mjesto je odlično povezano s glavnim gradom Lijepe Naše, a osim osobnim vozilom i kamperom, do njega možete doći vlakom ili autobusnim linijima Samoborčeka 151 i 162 sa stajalištem na Črnomercu.

Podsezona započinje 14. rujna kada su cijene  dvadesetak posto jeftinije za veći dio usluga u sklopu Campa Zagreb, o kojima detaljnije možete saznati na službenoj internetskoj stranici.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju