Ljetnikovac od 254 četvornih kilometara u Ozlju idealno je mjesto kada želite pobjeći od uzavrelog gradskog asfalta. Smješten je kraj rijeke Kupe, okružen zelenilom te pruža mogućnost istinske relaksacije u prirodi.

Riječ je zapravo o posjedu sastavljenom od dva objekta sa sveukupno četiri spavaće sobe, četiri kupaonice te za sveukupno 12 osoba. Ne čudi stoga što je odličan izbor za odmor nekolicine parova ili većeg društva.
Povrh svega, dozvoljeno je dovođenje i do dva kućna ljubimca po posjetu. Ljetnikovac s bazenom u Ozlju - 9 Ljetnikovac s bazenom u Ozlju - 9 (Foto: Airbnb)

Kuća je opremljena svim potrebnim kućanskim aparatima i potrepštinama – od sušilice rublja, preko besplatnog Wi-Fija do kabelske televizije i klima-uređaja. Tu vam je na raspolaganju i privatni bazen te stol za ping-pong, ali i bicikli i kanu za istraživanje prekrasne okolice.

Ovaj se ljetnikovac može unajmiti preko Airbnba po cijeni od 710 kuna za noć, o čemu više možete saznati ovdje.

Zavirite u našu fotogaleriju i pogledajte kako izgleda idila u Ozlju. Ljetnikovac s bazenom u Ozlju - 3 Ljetnikovac s bazenom u Ozlju - 3 (Foto: Airbnb)

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju