"'Vinski rezort na moru jedan je od najzanimljivijih turističkih opisa koji dočarava idilične dane provedene na obali, večerima posvećenima kušanjima finih berbi", pisao jeForbes o Vili Katarini, koja je dio pelješke vinarije što neumorno niže nagrade i priznanja.

Američka obitelj Andersons spojila je svoju strast prema vinu i Hrvatskoj, u koju se zaljubila na jednom od putovanja i izgradila vinariju - a zatim i kupila hotel Rivijeru. Nakon gotovo desetljeća planiranja, projektiranja i izgradnje Vila Katarina otvorila je svoja vrata prvim gostima u rujnu 2018. godine.

Osam individualno uređenih apartmana raspoređeno je u elegantnoj i prostranoj kamenoj vili čiji dizajn potpisuje gospođa Marie Meko. U vili moderna tehnologija susreće stilski namještaj, a iako svaka soba ima drugačiju priču, svima je zajednički pogled na veliko plavetnilo.

"Iako se rajski ugođaj te vrste može pronaći na najboljim vinskim destinacijama diljem svijeta, nema ih puno. Vila Katarina nalazi se u Hrvatskoj, zemlji koja je posljednjih godina vruća destinacija, čiji su otoci i obala primamljivi jahtašima. Oni s dubljim džepom mogu rezervirati vinske i gastronomske ture te kušati sofisticiranu hrvatsku i mediteransku kuhinju, kao i birane etikete", pisao je Forbes.

Rjukan - 2 Putovanja Jedan od najmračnijih gradova na svijetu: Potrošili milijune na solarna ogledala da bi imali zraku sunca na glavnom trgu

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju