Kad grane sunce, a temperature porastu u termometru, u potrazi smo za idiličnom lokacijom na moru na kojoj bismo se mogli dubinski odmoriti i zaboraviti sve brige. Bijela kuća u zaselku Vinačac na južnoj obali otoka Korčula jedno je od takvih mjesta.

Ova luksuzna vila dijeli ime sa službenom rezidencijom američkog predsjednika u Washingtonu, ali ima mnogo ljepši pogled nego to impresivno zdanje na adresi 1600 Pennsylvania Avenue NW.

Bijela kuća u Vinačcu udaljena je samo 10 metara od mora. S njezine prostrane terase puca prekrasan pogled na naše divno more i otok Lastovo, pa ne čudi što predstavlja idealan izbor za dubinski odmor u toplijem dijelu godine.

Bijela kuća u Vinčacu udaljena je 10 metara od mora Bijela kuća u Vinčacu udaljena je 10 metara od mora (Foto: Airbnb.com)

Beskonačni bazen i jacuzzi

Ako vam se ne da spuštati do plaže, okupati se možete i u beskonačnom bazenu na terasi ili pak relaksirati u jacuzziju smještenom u sklopu kuće. Na terasi možete i popiti piće, podijeliti obrok s voljenima ili jednostavno uživati u umirujućoj okolici.

Bijela kuća u Vinačcu obuhvaća tri spavaće sobe s pripadajućim balkonom za maksimalni smještaj šest osoba. Ovdje vam je na raspolaganju i dobro opremljena kuhinja, blagovaonica i dnevni boravak te čak četiri kupaonice.

Bijela kuća u Vinačcu na otoku Korčuli - 5 Bijela kuća u Vinačcu na otoku Korčuli - 5 (Foto: Airbnb.com)

Luksuzna vila u Vinčacu iznajmljuje se preko internetske platforme Airbnb po cijeni od 450 eura za noć. Kako ona izgleda, zavirite u fotogaleriju na početku teksta.

Čist zrak i netaknuta priroda: Kuća s pogledom na divno jezero u Hercegovini Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 3 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 4 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 5 +5 Drvena kuća s pogledom na Ramsko jezero u Hercegovini - 7

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju