Sastojci za pecivo:
Otopljeni maslac
Voda
Brašno
Sol, šećer, kvasac

U trendu Pašta fažol Sa sastojcima iz špajze Pašta fažol: Recept za legendarno talijansko jelo koje se radi "ni od čega" Kućica Noni za robinzonski odmor na Krku, Airbnb - 3 Usred šume 15 minuta hoda do prve plaže: Ova kućica na Krku prava je oaza mira Vranjic nazivaju Malom Venecijom Podijelilo mišljenja Znate li gdje se nalazi hrvatska "Mala Venecija"? Pitanje koje je izazvalo pobunu u komentarima na našem portalu

Od navedenih sastojaka zamijesite tijesto i ostavite da odstoji sat vremena. Ovo vam je dostatno za dvadesetak hambića. Razvaljajte tijesto na debljinu do 1 cm. Izrežite kalupom veličinu koju želite. Premažite jajetom i pospite sezamom. Pecite 5-10 minuta i dobili ste savršeno pecivo. Druga faza je priprema punjenja.

Za burger:
200 g mljevenog mesa
Rajčica
Slanina
Sir
Salata
Umak za roštilj

Meso začinite po želji, razvaljajte i ostavite u frižideru desetak minuta. Izvadite i izrežite komade centimetar ili dva veće od peciva (stisnut će se kod pečenja). Pecite meso i slaninu, a pred kraj stavite sir da se otopi te složite i aranžirajte svoje mini burgere. Dobar tek!