Crni rižoto ili salata od hobotnice čest su odabir na tanjuru u ljetnim mjesecima. Za sve one koji žele i vole uživati u morskim plodovima tijekom cijele godine pobrinuo se iskusni ribar Živko Dražin iz Kaštel Kambelovca koji se ove godine u projektu Startaj Hrvatska predstavlja trima proizvodima: papričicama punjenim slanim inćunima, salatom od hobotnice i temeljcem za Anin crni rižoto.

Startaj Hrvatska 2023: Pepefiš Startaj Hrvatska 2023: Pepefiš (Foto: Nova Studio)

Sve što izlazi iz Živkovog pogona ručno je pripremljeno. Pomno se odabiru i namirnice. Spori procesi soljenja i mariniranja koji ovim proizvodima daju izvoran i prepoznatljiv okus zadržani su pod svaku cijenu, pa nastaje proizvod koji je spoj tradicionalnih načina pripreme ribe s modernim gastronomskim trendovima.

Startaj Hrvatska 2023: Pepefiš Startaj Hrvatska 2023: Pepefiš (Foto: Nova Studio)

U videu otkrijte sve o proizvodima u kojima sada mogu uživati svi koji se ne žele opterećivati nabavkom namirnica i dugotrajnom pripremom.

Pepefiš slatko-kisele papričice punjene filetima slanih inćuna jedinstven su proizvod na tržištu, pripremaju se po originalnom receptu koji je zaštićen patentom. Idealne su kao predjelo, a u Dalmaciji ih najradije serviraju uz tvrdi sir i domaći kruh.

Temeljac za Anin crni rižoto napravljen je kako bi svakome omogućio da na jednostavan i brz način kod kuće napravi jelo dostojno najkvalitetnijeg dalmatinskog restorana u samo nekoliko minuta.

Startaj Hrvatska 2023: Pepefiš Startaj Hrvatska 2023: Pepefiš (Foto: Nova Studio)

Salata od hobotnice s maslinama i kaparima omiljen je mediteranski specijalitet koji mnogi jedu samo na godišnjem odmoru, a sada je dostupan u svako doba dana i noći.
Emisija Startaj Hrvatska prati osam poduzetničkih priča i osam odličnih proizvoda koje je Nova TV zajedno sa SPAR Hrvatska odabrala među stotinama prijava pristiglih na projekt Startaj Hrvatska. Samo jedan proizvod postat će Hrvatski HIT-proizvod 2023. godine te zauzeti posebno mjesto na policama svih INTERSPAR i SPAR trgovina diljem Hrvatske.

Nova StudioSadržaj je napravljen u produkciji Nova Studija, native tima Nove TV, u suradnji s partnerom SPAR po najvišim profesionalnim standardima.

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju