Što trebate učiniti da biste sudjelovali? To je jednostavno:

1. Posjetite svoju najbližu trgovinu Konzum, Spar, Plodine ili Kaufland kako biste nabavili 1 ili više TABASCO® umaka + 1 ili više MexiFoods ili Mission tortilja.
2. Otkrijte čarobni svijet okusa s TABASCO® umacima, MexiFoods i Mission tortiljama. S ovim kvalitetnim proizvodima, vaša Tex-Mex jela bit će neodoljiva eksplozija okusa.
3. Nakon kupnje, nađite se na web stranici nikas.hr i upišite svoje podatke i broj računa kako biste se registrirali za sudjelovanje u nagradnoj igri. To je vaša ulaznica za fantastične nagrade koje vas čekaju.

A sada, ono najuzbudljivije - što možete osvojiti?

Prvo, glavna nagrada je san svakog putnika i ljubitelja dobrog provoda. Jedan sretan dobitnik i njihov odabrani partner imat će priliku osvojiti putovanje u Madridu koje traje čak 5 dana! Upoznajte se sa španjolskom kulturom, istražite prekrasne gradske pejzaže i uživajte u lokalnim gastronomskim čarima. Kako bi vaše iskustvo bilo potpuno, također ćete dobiti džeparac od 300 € za trošenje po vlastitom izboru.

Ali to nije sve! Tu je i 20 vrijednih Tex-Mex paketa koji će dvadesetoro vas opskrbiti najboljim proizvodima kako biste kod kuće stvarali savršene Tex-Mex obroke. Također, 3 sretnika dobit će poklon bonove u vrijednosti od 50 € za Nikas web shop, gdje možete pronaći mnoge druge fantastične proizvode i dodatke za kuhanje.

PR PR (Foto: PR)

Ne propustite ovu nevjerojatnu priliku da okusite Tex-Mex čaroliju i osvojite fantastične nagrade. Ponesite kući okuse Tex-Mex kuhinje s brendovima TABASCO®, MexiFoods i Mission, upišite se na nikas.hr i tko zna, možda ćete baš vi biti sretni dobitnik putovanja u Madrid! Dobitnik će biti izvučen 8. studenog 2023.

S Nikas nagradnom igru, svaki zalogaj može biti korak prema nezaboravnom iskustvu i nagradi koju nikada nećete zaboraviti!

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju