Tijekom zime i hladnih dana svi redovito posežu za toplim napitcima kako bi se ugrijali. Oni koji ne preferiraju hladnije vrijeme zagrijat će se unutar toplog doma ispod deke, dok će drugi prošetati gradom i obići adventske kućice. Ono što je zajedničko svima je da će u rukama imati šalice pune toplih pića. Uz klasike poput čaja i kuhanog vina, u šalice zadnjih nekoliko godina dolaze i nove verzije toplih alkoholnih pića.

PR PR (Foto: PR)

Umjesto tradicionalnih blagdanskih napitaka, ove zime zaronite u novi doživljaj okusa uz topli Somersby punč. Somersby je spojio najbolje sastojke kako bi stvorio savršen spoj topline i užitka za hladne dane.

Ovaj topli napitak nosi u sebi povijest i tradiciju, ali i modernu notu, savršeno se uklapajući u blagdansko raspoloženje. Inspiriran klasičnim receptima, ali osvježen modernim dodacima, Somersby topli punč donosi osjećaj topline i zajedništva u svaku šalicu. Ne samo da će vas zagrijati u hladnim danima, već će stvoriti trenutke zajedništva i uživanja. U nastavku vam donosimo recept uz koji zimsku čaroliju možete napraviti i u vlastitom domu.

PR PR (Foto: PR)

Recept:

Dvije bočice Somersby Jabuke ulij u lončić i zagrij ga
Umiješaj žličicu cimeta, anis i smeđi šećer po želji
Dodaj 1 dcl ruma
Somersby Punč posluži u svojoj omiljenoj šalici, ukrasi kriškama jabuke, kriškom sušene naranče i štapićem cimeta

Osim što ga možete pripremiti sami kod kuće, Somersby punč ove zime možete pronaći i na adventskim štandovima diljem Hrvatske.

Hladni dani, topli Somersby punč. Genijalno, zar ne? Ove blagdane, svi će se moći prepustiti okusu topline i uživati u čaroliji koja se krije u Somersby punču.

PR PR (Foto: PR)

 

 

Najlakši put do novih ideja za putovanja. Preuzmi DNEVNIK.hr aplikaciju