Proizvodi se u obliku podatnog namaza, kremastog sira i izvorne grčke fete, čvrste i suhe teksture. Koji god Salakis odabrali, lako će se uklopiti u najraznovrsnija jela. Kad je meso u pitanju, idealno paše s janjetinom i piletinom, od povrća se slaže sa svim tipičnim ljetnim plodovima – rajčicama, krastavcima, tikvicama, patlidžanima i paprikama, a slično je i s voćem – prija uz gotovo sve što je u sezoni, od lubenice do smokava.

Dakle, prava je inspiracija za more finih jela koja vam mogu donijeti i bogate poklon-pakete! Ovdje saznajte kako osvojiti more Salakisa.

U trendu Složenac od naribanih tikvica Najlakši recept Izvana hrskav, a iznutra mekan i sočan: Naribajte tikvice i napravite ovaj neodoljivi ljetni složenac Orebić - 1 Baza iz snova Gradić na Pelješcu s fasadama boje sunca što diše ritmom prošlih vremena Pečeno pile s krumpirom Tjedni jelovnik Ne koštaju puno: 7 zaboravljenih, ali jako finih jela za svaki dan ovoga tjedna koja smo jeli u 80-ima