Proizvodi se u obliku podatnog namaza, kremastog sira i izvorne grčke fete, čvrste i suhe teksture. Koji god Salakis odabrali, lako će se uklopiti u najraznovrsnija jela. Kad je meso u pitanju, idealno paše s janjetinom i piletinom, od povrća se slaže sa svim tipičnim ljetnim plodovima – rajčicama, krastavcima, tikvicama, patlidžanima i paprikama, a slično je i s voćem – prija uz gotovo sve što je u sezoni, od lubenice do smokava.

Dakle, prava je inspiracija za more finih jela koja vam mogu donijeti i bogate poklon-pakete! Ovdje saznajte kako osvojiti more Salakisa.

U trendu Popečci od tikvica Super ljetni ručak Ne trebaju vam jaja: Brzi recept za ekstra hrskave i fine popečke od tikvica Terra Iapodica - 8 Terra Iapodica U zemlji Japoda: Pogledajte kako niču nove kućice pod zemljom nedaleko od Plitvičkih jezera Pečene tikvice iz pećnice Mljac! Pečene tikvice iz pećnice: Njihovo hrskavo savršenstvo gotovo za samo 15 minuta